Nu bij Eurosongland

Vanavond: Tweede kwartfinale in Hongarije.

Vanavond is er in Hongarije de tweede aflevering van de nationale voorronde A Dal 2017. Via deze show kiezen de Hongaren hun kandidaat voor Kiev. In de tweede kwartfinale zullen er vanavond tien kandidaten aantreden. Zes van deze tien gaan door naar de volgende ronde. De zes kandidaten die doorgaan worden gekozen door twee stemrondes. In de eerste stemronde zullen er vijf kandidaten aangeduid worden door een combinatie van vakjury en de kijkers in Hongarije. In de tweede stemronde (tussen de vijf overgebleven kandidaten) telt enkel de stem van de kijkers. De vakjury van A Dal 2017 bestaat uit: Caramel, Zséda, Károly Frenreisz en Miklós Both.
De kandidaten van de tweede kwartfinale:
Joci Pápai - Origo
Orsi Sapszon - Hunyd le szemed
The Couple - Vége van
Zävodi + Olivér Berkes - #háttérzaj
Kyra Fedor - Got to Be a Day
Enikő Muri - Jericho
Benjámin Pál - Father's eyes
Gigi Radics - See It Through
Soulwave - Kalandor
TOTOVA - Hosszú idők
De tweede kwartfinale van A Dal 2017 start vanavond om 19h30 en zal gepresenteerd worden door Csilla Tatár en Levente Harsányi. Wie de uitzending wil volgen kan terecht op deze livestream
[Update 17u] Door het busongeluk in Italië waarbij verschillende Hongaarse schoolkinderen om het leven kwamen wordt deze uitzending van 'A Dal 2017' opgeschort. Het is nog niet duidelijk om dit gevolgen heeft voor het verdere verloop van de show.