Nu bij Eurosongland

Live in Kiev: België.

De Belgische hoop op een tweede overwinning op het Eurovisiesongfestival ligt dit jaar in de handen van Blanche. Zij werd intern geselecteerd door RTBF en mag met het nummer City Lights aantreden in de eerste halve finale.
Repetitie:
Blanche staat alleen op het podium in Kiev, de achtergrondzangers en dansers van tijdens The Voice zijn er dus niet bij wat voor velen een zege zal zijn. Maar haar armbewegingen zijn er wel nog waardoor het soms een beetje raar uitziet. Haar stem was vandaag niet top en op het einde van de eerste repetitieronde gilde ze bijna haar nummer uit. Blanche had haar kleren voor de eerste halve finale niet aan, daar zal het wachten zijn tot de tweede repetitie. Verder was er geen enkele connectie met de camera en de achtergrond van de Belgische inzending oogt saai. Het is niet wat we er van verwacht hadden...

Press Meet & Greet:
Er komen geen veranderingen aan het podium
Blanche was heel benieuwd om het hele gebeuren rond het Eurovisiesongfestival eens van dicht bij te zien. Ook het podium triggerde haar aandacht. Nu haar eerste repetitie erop zit heeft Blanche natuurlijk veel vrije tijd. Ze gaat de komende dagen Kiev en Odessa bezoeken. De aanwezige pers was heel ontgoocheld in de repetitie van Blanche. Blanche staat alleen op het podium omdat ze vind dat het nummer een emotioneel nummer is met emotie. Ook het feit dat de videoclip donker is en er op het podium nu veel licht is opvallend maar er komen volgens Blanche geen veranderingen.
Tweet & getwitter:
Bron: Eurosongland / EBU / Foto: @