Nu bij Eurosongland

Live in Kiev: Finland.

Norma John is de kandidaat die Finland zal vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Kiev. Zij werden gekozen via het programma UMK 2017. In de eerste halve finale zullen ze aantreden met het nummer Blackbird.
Repetitie:
Norma John is de volgende die mag repeteren in Kiev. Na de paardenstaart uit Montenegro is de Finse inzending wel een hele verademing. Er is niet zoveel veranderd bij de Finnen sinds hun overwinning in Uuden Musiikin Kilpailu. Leena draagt opnieuw een zwarte jurk en Lasse zit aan de piano. Het decor is donker blauw tot zwart en gaat over naar een rode kleur. De zangcapaciteiten van Leena zijn goed maar je voelt dat ze nog wat vertrouwen moet krijgen.

Press Meet & Greet:
De repetitie ging heel vlot.
Norma John is blij dat ze eindelijk aangekomen zijn in OekraĆÆne. "Het wachten heeft een eeuwigheid geduurd omdat we zo super enthousiast zijn". Het decor en de act zijn bewust behouden zoals in de Finse voorronde, enkel is het nu wat groter. De pianosolo van Lasse is er ook bijgebleven omdat dit nu eenmaal het Finse inzending afmaakt, aldus de Leena. De repetitie ging heel vlot en daar zijn ze blij mee.
Tweet & getwitter:
Bron: Eurosongland / EBU / Foto: @EBU