Nu bij Eurosongland

Live in Kiev: Georgië.

Georgië stuurt dit jaar Tako Gachechiladze naar het Eurovisiesongfestival met het nummer Keep the Faith. Zij zal op dinsdag 9 mei als tweede tijdens de eerste halve finale aantreden.
Repetitie:
Tako Gachechiladze staat alleen op het podium en ze beweegt weinig. Achter de schermen krijgt de zangeres steun van vijf achtergrondzangeressen. De achtergrondzangeressen zijn: Mariam Akobia, Mariam Jomardidze, Natia Oqruashvili, Giorgi Tskhvariashvili en Guri Pasikashvili. Rood, wit en zwart zijn de hoofdkleuren tijdens de act van Georgië. Tijdens de repetitie veranderde Tako een paar keer van kleding om zeker te zijn welke kleding het beste bij de act en het podium past.

Press Meet & Greet:
Ik ben blij, positief en enthousiast!
Het is de tweede keer dat Tamara Gachechiladze in de Oekraïense hoofdstad Kiev is maar deze keer is ze nog blijer, positiever en enthousiaster dan de vorige keer. Voor de camera van Eurovision.tv vertelde ze zelfs dat ze gekomen is om te winnen. Over haar act en de kledij is Tamara minder spraakzaam. Een verassing moet een verassing blijven, verteld ze.
Tweet & getwitter:
Bron: Eurosongland / EBU / Foto: EBU