Nu bij Eurosongland

Live in Kiev: Zweden.

Het allereerste land dat mag repeteren op het podium in Kiev is Zweden. Vorig jaar waren ze nog het gastland maar dit jaar moeten ze aantreden in de halve finales. Robin Bengtsson won de Zweedse voorronde Melodifestivalen met het nummer I Can't Go On.
Repetitie:
Ondertussen is de eerste repetitieronde voor de Zweed Robin Bengtsson afgelopen, op muziek was het nog even wachten maar wat we wel konden vaststellen is dat de act zeer vergelijkbaar is met die van tijdens Melodifestivalen 2017. Qua kleding draagt Robin een lichter kostuum dan tijdens de Zweedse voorronde.
Het team van Robin Bengtsson bestaat uit vijf leden, vier dansers die samen met Robin Bengtsson op de loopband zullen staan en één achtergrondzanger.

Press Meet & Greet:
Het is een leuke act
Robin Bengtsson is tevreden over zijn eerste repetitie, ware het niet dat hij nog maar één keer sinds zijn overwinning in melodifestivalen heeft kunnen oefenen met zijn loopbanden. Vandaag was het dus de tweede keer sinds Melodifesitvalen. Hij is voelt zich vertrouwd met het Eurovisiesongfestival en hij vind dat zijn nummer I Can't Go On een perfecte opener is voor de eerste halve finale. Twee van de vier dansers zijn vervangen maar dat vind Robin Bengtsson niet erg want hij heeft er alle vertrouwen in dat het een goede afloop zal kennen.
Tweet & getwitter:

Bron: Eurosongland / EBU / Foto: EBU