Nu bij Eurosongland

Live in Kiev: België.


De Belgische hoop op een tweede overwinning op het Eurovisiesongfestival ligt dit jaar in de handen van Blanche. Zij werd intern geselecteerd door RTBF en mag met het nummer City Lights aantreden in de eerste halve finale.
Repetitie:
Afgelopen zondag was de eerste repetitie van Blanche niet goed, daar moeten we eerlijk in zijn maar er is verbetering. Blanche staat in een witte jurk van Johanne Riss en is speciaal gemaakt voor Blanche. Naar de act dan, het is en blijft een simpele act die Blanche zal doen komende dinsdag. Ze blijft stil achter haar microfoon staan en doet een paar handbewegingen. Eigenlijk heeft het nummer niet veel nodig. Deze repetitie is qua zang ook beter dan zondag en laten we hopen dat het vanaf nu enkel maar in stijgende lijn gaat.
Madame Soleil:
Was de vraag gesteld of België de finale ging halen met Blanche voor de repetitie dan was het antwoord ja maar afgelopen zondag sloop er een diertje in ons hoofd die zei: "De finale halen wordt moeilijk". Dat beestje zit er nog steeds maar door deze betere repetitie van vandaag hopen we dat de jury én televoters toch gaan vallen voor dit nummer en Blanche naar de finale sturen.
Tweet & getwitter:
Hoe denkt Twitter over de tweede repetitie van België?
Bron: Eurosongland / EBU / Foto: @