Nu bij Eurosongland

Live in Kiev: Bulgarije.

Vorig jaar behaalde de Bulgaren hun beste resultaat ooit op het Eurovisiesongfestival, dit jaar sturen ze de jongste kandidaat die dit jaar zal deelnemen. De interne keuze viel op Kristan Kostov met het nummer Beautiful Mess.
Repetitie:
De Bulgaarse repetitie begon met technische problemen en werd daarom een paar minuten uitgesteld. Wanneer Kristian Kostov op het podium verscheen zette hij een strakke act neer met special effects. Het zal voor de kijker geen saaie inzending worden maar ééntje om van te smullen. De zang van Kristian Kostov was niet altijd even goed maar hij straalt wel zelfverzekerd uit. Volgens ons mag je Bulgarije op je lijstje zetten van zeker door naar de finale.

Press Meet & Greet:
Meer voor plezier dan voor te winnen.
Volgens de bookmakers is Kristian Kostov één van de topfavorieten voor het komende Eurovisiesongfestival maar hij reageert daar zelf nuchter op: "Ik ben niet gekomen om te winnen of tweede te eindigen, ik ben gekomen voor mezelf te plezieren en de ervaring eens te beleven". Er ligt ook geen druk op de zanger door het feit dat de vorige Bulgaarse kandidaat goed heeft geschoord. "Het is een fantastische zangeres en ik heb veel van haar geleerd".
Tweet & getwitter:
Bron: Eurosongland / EBU / Foto: @