Nu bij Eurosongland

Live in Kiev: Denemarken.

De Denen hebben we sinds 2014 niet meer in de finale van het Eurovisiesongfestival gezien. Na twee jaar een boysband gestuurd te hebben sturen de Denen dit jaar Anja Nissen naar het festival. Zij zal tijdens de tweede halve finale het nummer Where I Am zingen.
Repetitie:
Anja Nissen blijft vasthouden aan haar act die ze gedaan heeft tijdens de Deense voorronde Melodi Grand Prix. Eigenlijk is dat de trend van de afgelopen jaren van Denemarken en heeft hen toch nog niet zoveel succes opgeleverd, dus afwachten wat dat zal geven in de tweede halve finale. De achtergrond van Denemarken is eenvoudig met gouden druppels. Het enige wat anders is met de uitvoering van Melodi Grand Prix is dat Anja Nissen op het einde van de act op haar knieën valt. Anja Nissen krijgt steun van vijf ervaren achtergrondzangeressen die ze wel nodig heeft. 

Press Meet & Greet:
Alleen op het podium om mij beter te concentreren.
Anja Nissen staat zoals tijdens de Deense voorronde Melodi Grand Prix alleen op het podium. Volgens haar is dat goed zodat ze zich beter kan concentreren in haar uitvoering en zang. Hoewel Anja een Australische is heeft ze nog geen contact gehad met de Australische kandidaat Isaiah maar daar komt verandering in. Anja Nissen is blij dat ze eindelijk op het podium van het Eurovisiesongfestival, ze heeft er lang op moeten wachten.
Tweet & getwitter:
Bron: Eurosongland / EBU / Foto: @