Nu bij Eurosongland

Live in Kiev: Finland.

Norma John is de kandidaat die Finland zal vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Kiev. Zij werden gekozen via het programma UMK 2017. In de eerste halve finale zullen ze aantreden met het nummer Blackbird.
Repetitie:
Lasse en Leena of het duo Norma John zullen komende dinsdag voor een grote schokgolf zorgen in de eerste halve finale als ze aantreden na Slavko uit Montenegro. Her verschil kan niet groter zijn. Tijdens de tweede repetitie zijn er een paar kleine wijzigingen gebeurt ten aanzien van vorige repetitie. De wijzigingen zijn voornamelijk in het camerawerk en de kleuren van de achtergrond. Bij de pianosolo van Lasse is de camera ook meer gefocust op het werk van de pianist. Op de grond van Finland is er water te zien, gelijkaardig aan de videoclip van Norma John.
Madame Soleil:
De laatste Finse inzending die de finale van een Eurovisiesongfestival kon halen dateert al van 2014. De afgelopen twee jaren konden ze de finale niet bereiken maar dit jaar is de kans op een finale zeer goed. Finland treedt op na Montenegro waardoor het nummer nog meer in de verf wordt gezet. Norma John is voor ons dus een finalist.
Tweet & getwitter:

Bron: Eurosongland / EBU / Foto: @EBU