Nu bij Eurosongland

Live in Kiev: Griekenland.

Demy uit Griekenland mag de tweede dag van de repetities in het International Exhibition Centre openen. Zij werd intern geselecteerd met het nummer This Is Love. Griekenland treedt als tiende aan in de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival.
Repetitie:
De Griekse inzending begint met een donkere blauwe achtergrond met regen. Later wordt de regen gouden regen. Demy staat niet alleen op het podium want ze brengt nog twee dansers mee op het podium die met het water spelen. Leuk weetje, de mannen zijn topless. Demy's stem is niet buitengewoon maar het is wel goed.

Press Meet & Greet:
Vroeg opgestaan!
Demy vertelde tijdens haar persmoment dat ze heel vroeg opgestaan is om haar voor te bereiden voor deze repetitie. Wel om 4u30 maar ze is heel blij hoe haar repetitie is verlopen. Demy is niet gekomen naar Kiev om te winnen maar ze voelt zich wel al een winnaar door te mogen deel nemen aan dit festival. In de persconferentie ging het ook over het feit dat Demy goed bevriend is met Anna Vissi (2006), ze vind Anna Vissi één van de beste artiesten van Griekenland en kijkt er echt naar op.
Tweet & getwitter:

Bron: Eurosongland / EBU / Foto: @