Nu bij Eurosongland

Live in Kiev: Macedonië.

Jana Burčeska werd door de Macedonische omroep intern geselecteerd om het land te gaan vertegenwoordigen in Kiev met het nummer Dance Alone. Macedonië is op dit moment het langst aan het wachten op een finaleplaats, de laatste keer dat we het land in de finale zagen was in 2012.
Repetitie:
Macedonië is bij vele fans één van de topfavorieten en vandaag mag ze dus voor de eerste keer repeteren. Jana staat alleen op het podium maar wordt wel gesteund door vijf achtergrond zangers die niet in beeld zijn. De achtergrond van deze inzending is een nacht met beelden van een jonge Jana. Over de zangcapaciteiten van Jana is er veel te doen geweest. Ze zou niet goed zingen maar vandaag was het één van de betere zang dat al van het nummer hebben gehoord.

Press Meet & Greet:
Energiek maar verdrietig nummer.
Jana Burčeska had het tijdens haar persmoment over het nummer Dance Alone. "Het is een erg energiek maar ook een verdrietig lied, niet op een manier die je laat huilen, maar op een manier die je laat denken. Het doet ons eraan herinneren dat we allemaal alleen maar dansen, maar tegelijkertijd zoeken naar iemand om mee te dansen." Mocht Jana komende donderdag donderdag te horen krijgen dat ze door mag naar de finale van het Eurovisiesongfestival zal dit een grote motivatie zijn voor het land en ook voor haar zelf want dat is het enige doel dat ze heeft met dit avontuur.
Tweet & getwitter:

Bron: Eurosongland / EBU / Foto: @EBU