Nu bij Eurosongland

Live in Kiev: Nederland.

De drie meiden van OG3NE zijn de volgende die mogen repeteren in het International Exhibition Centre in Kiev. Zij zullen de Nederlandse vlag verdedigen met het nummer Lights and Shadows. Nederland treedt aan als zesde in de tweede halve finale.
Repetitie:
Daar is Nederland en wat een emotioneel en intieme inzending brengen zij naar Kiev. Alles speelt zich af in een donkerblauw decor met 'Cry no more' op de achtergrond. Op het einde van het nummer brengt het trio verschillende armbewegingen. De zang van de Lisa, Amy en Shelley was vandaag top en er klonk dan ook applaus op het einde van hun eerste repetitie. Tijdens de tweede repetitie werd de regie rond het nummer aangepast en verschenen bloesems en kaarsen in het decor. Op basis van deze repetitie zit Nederland los in de finale om daar te scoren.

Press Meet & Greet:
Niet het grootste podium waar we opgestaan hebben.
De persbabbel van OG3NE ging er vrij rustig en gemoedelijk aan toe. Toen ze de vraag wat hun indrukken waren over het podium zeiden ze dat het niet grootste podium is waar ze ooit op hebben gestaan maar dit in Kiev is best ook wel groot. OG3NE wil uniek zijn want zo zeggen ze zelf als je iemand nadoet ben je verloren, dat hebben ze geleerd toen ze tien jaar geleden deelnamen aan het Junior Eurovisiesongfestival.
AVROTROS heeft de volledige persbabbel gefilmd en online gezet, deze kan u hier herbekijken.
Tweet & getwitter:

Bron: Eurosongland / EBU / Foto: @