Nu bij Eurosongland

Live in Kiev: Oostenrijk.

Oostenrijk stuurt dit jaar Nathan Trent naar het Eurovisiesongfestival met het nummer Running On Air. Nathan werd intern geselecteerd en mag in Kiev als tweede in de tweede halve finale aantreden.
Repetitie:
De ultravrolijke Nathan begint zijn optreden op een stukje maan en daar zal hij zijn optreden ook op eindigen. Nathan's achtergrond is een bewolkte hemel die in verschillende kleuren veranderd gedurende zijn optreden, denk maar aan wit, rood en blauw. Er is veel geoefend op de camera door Nathan, dat zie je en het ziet er heel goed uit. Nathan zong geweldig behalve dat hij bij zijn eerste repetitie de hoge noot niet haalde maar bij de tweede keer was alles pico bello. De zanger was gekleed in een witte t-shirt en jeans. 

Press Meet & Greet:
Kleine veranderingen aan de achtergrond.
De press meet en greet van Nathan Trent begon met de melding dat er nog kleine veranderingen zullen plaats vinden in de act van Oostenrijk. "Het moet spannend blijven" zei de zanger op het nieuws. De halve maan die tijdens het optreden van Nathan op het podium staat is een symboliek van in jezelf geloven en een doel te hebben waar iedereen naar opkijkt. Verder grapte de man nog dat hij altijd al eens een man op de maan wou zijn.
Tweet & getwitter:

Bron: Eurosongland / EBU / Foto: @EBU