Nu bij Eurosongland

Live in Kiev: Polen.

Polen stuurt Kasia Moś naar het Eurovisiesongfestival met het nummer Flashlight. Ook zij mag vandaag repeteren. Polen treedt aan in de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival.
Repetitie:
De Poolse inzending begint met een donkere bewolke hemel dat in het nummer veranderd in een sterrenhemel met dieren. Tegen het einde van het nummer komt er het woord 'Freedom' tevoorschijn in de achtergrond. Kasia Mos staat niet alleen op het podium, ze wordt bijgestaan door een man die viool speelt. De zang van Kasia was beter dan tijdens de eurovision preparty's, ze zingt het nummer ook in een hogere toon hebben we de indruk. Het lijkt of Polen goed naslag werk hebben gedaan over het Eurovisiesongfestival want naast de viool zijn Kasia en de violist gekleed in het wit en zilver.

Press meet en greet:
Mijn derde keer in Kiev.
Kasia Moś begon haar press meet en greet met te vertellen dat de mogelijkheid bestaat dat ze haar outfit voor de eerste halve finale nog kan veranderen en verder werd er ook verteld dat de achtergrond nog niet volledig in orde is. Het is de derde keer dat Kasia Kiev bezoekt, de eerste keer was in februari toen ze met haar nummer mocht optreden in de Oekraïense voorronde. Verder ging de press meet en greet over haar eerdere pogingen om Polen te mogen vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. In 2006 was haar eerste poging om Polen te vertegenwoordigen maar dat is toen niet gelukt. Gelukkig, denkt ze achteraf want ze was nog jong (18 jaar) en ze voelde zich niet zo goed bij haar toenmage management.
Tweet & getwitter:

Bron: Eurosongland / EBU / Foto: @EBU