Nu bij Eurosongland

Live in Kiev: San Marino.

Voor de vierde keer zal San Marino vertegenwoordigt worden door Valentina Monetta. Deze keer brengt ze haar Amerikaanse vriend Jimmie Wilson mee. Samen zullen ze in de tweede halve finale het nummer Spirit Of The Night zingen.
Repetitie:
De vierde dag van de repetities wordt gestart met een brok positieve energie uit San Marino. Valentina Monetta en Jimmie Wilson hebben een goede samenzang tijdens dit popnummertje dat zo uit de jaren '90 kan komen. Het is plezierig om naar te kijken, ook al is het in een eenvoudig, kleurrijk decor. Valentina en Jimmie staan niet alleen op het podium want ze hebben nog drie achtergrondzangers meegebracht. San Marino zal in de tweede halve finale aantreden tussen twee ballades en dit zal een voordeel zijn voor het kleine land met een leuk popnummertje.

Press Meet & Greet:
Hier ben ik weer!
Valentina & Jimmie mochten vandaag als eerste aan hun persbabbel beginnen. Valentina sprak in het begin vooral over haal zelf. Haar vierde deelname verantwoorde ze zo: "Ik ben terug gekomen omdat mijn fans dat wouden". Voor de vierde keer is ook de schrijver van het nummer Ralph Siegel en hij blijft volledig achter Valentina staan. Hij is heel trots dat Valentina zijn nieuwste nummer wilt zingen voor zo'n groot publiek. Uiteraard kwam er de vraag of Valentina een vijfde keer zou deelnemen maar daar kwam geen eenduidig antwoord op enkel dit: "Mocht San Marino niet winnen dit jaar dan wil ik wel eens Italië of Portugal vertegenwoordigen".
Tweet & getwitter:

Bron: Eurosongland / EBU / Foto: @EBU