Nu bij Eurosongland

Live in Kiev: Servië.

De derde dag van de repetities zal geopend worden door de Servische inzending. Servië koos intern voor Tijana Bogićević en het nummer In Too Deep. Tijana Bogićević mag de tweede halve finale openen.
Repetitie:
De Servische act begint in het zwart-wit, pas bij het eerste refrein komt er kleur in beeld. Blauw en wit zijn de hoofdkleuren bij de act van Tijana. Rond de helft van het nummer wordt Tijana vergezeld door een mannelijke dansers. Als opener van de tweede have finale is de act zwak en saai. De zang van Tijana was goed maar er is wel nog werk aan de winkel voor de samenzang met de achtergrond zangeressen. Qua kledij kunnen we zeggen dat Tijana een witte blouse droeg met een broekpak. De danser is in het wit en zijn bovenlijf is ontbloot.
Bij de tweede run van het nummer werd het zwart/wit gedeelte weggelaten en was er een andere achtergrond. De Serviërs zijn duidelijk nog aan het oefenen.

Press Meet & Greet:
Blij dat ik de kans kreeg.
Het is de tweede keer dat Tijana Bogićević op een podium van het Eurovisiesongfestival staat. De eerste keer was als achtergrondzangeres van Nina in 2011. Ze wou al een hele tijd Servië als frontzangeres vertegenwoordigen maar pas nu deed de kans zich voor om Servië te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Tijdens de press meet en greet vergeleek ze het Eurovisiesongfestival ook met de Olympische spelen. Ze is verbaasd dat er zoveel mensen uitkijken naar het Eurovisiesongfestival en je wilt je best doen voor je land.
Tweet & getwitter:

Bron: Eurosongland / EBU / Foto: @EBU