Nu bij Eurosongland

November = Juniormaand bij Eurosongland.

Op zondag 26 november vindt er in de Georgische hoofdstad Tbilisi het 15e Junior Eurovisiesongfestival plaats. 16 Landen nemen er deel, waaronder ook Nederland met Fource. Bij Eurosongland staat de hele maand november in het teken van het festival. Dit zijn onze plannen:
The Road to Tibilisi
Vanaf zondag 5 november kan je kennismaken met alle zestien kandidaten voor het Junior Eurovisiesongfestival in onze dagelijkse rubriek 'The Road to Tbilisi'. Wie ze zijn en wat hun ervaringen op het muzikale vlak zijn kom je te weten. We starten maandag met Rusland en we eindigen met het gastland Georgië. 

Junior LIVE
Het 15e Junior Eurovisiesongfestival vindt plaats op zondag 26 november maar in de loop van de week ervoor moeten alle kandidaten repeteren. Deze repetities kan je mét verslag vinden onder 'Junior LIVE'. Ook nieuws heet van de naald, startvolgorde,... het zal allemaal onder deze naam te vinden zijn. 

Vandaag in Tbilisi
In de week voor het Junior Eurovisiesongfestival brengen we bij Eurosongland elke ochtend 'Vandaag in Tbilisi'. Een handig overzicht van wat er op de agenda staat, een overzicht van de repetities, plannen van de kandidaten enz. 
Naast de ochtendeditie is er ook een avondeditie waarin wordt teruggeblikt op de afgelopen dag.
15 jaar Junior Eurovisiesongfestival.
Het Junior Eurovisiesongfestival is dit jaar aan zijn 15e editie toe. Wij blikken in de laatste week voor het festival terug op de winnaars en de Belgische & Nederlandse deelnames.
Twitter & Facebook
Ook onze sociale media kanalen zullen in het teken staan van het Junior Eurovisiesongfestival. #TGIF zal de volledige maand dansnummers van het Junior Eurovisiesongfestival brengen en is er vanaf maandag 6 november 'The Best From...'. 
Volg ons via Facebook, Instagram of Twitter.
En ook nog...
Naast het Junior Eurovisiesongfestival is er natuurlijk ook nog het Eurovisiesongfestival. Ook dat nieuws kan je bij ons komende maand op de voet volgen. Finland zal op 7 november de kandidaten bekendmaken van UMK 2018 maar ook San Marino maakt de eerste kandidaten voor zijn voorronde bekend. Verder is het natuurlijk uitkijken naar wie Nederland zal vertegenwoordigen in Lissabon.

Geen opmerkingen