Nu bij Eurosongland

The Road to Tbilisi [9]: Australië.

Op deze zondag gaan we verder met het voorstellen van de kandidaten voor het Junior Eurovisiesongfestival. Isabella Clarke zal binnen twee weken Australië vertegenwoordigen op het festival in Georgië met Speak Up!.
De dertien jarige Isabella Clark is afkomstig uit de Australische stad Victoria. Isabella is al enkele jaren bezig met het uitbouwen van een muzikale carrière. Zo nam ze deel aan verschillende muziekwedstrijden in Australië en heeft ze een eigen YouTube-kanaal waar ze verschillende nummers covert. Verder zingt Isabella ook mee in het koor van haar school en heeft ze zo al opgetreden voor meer dan 10.000 man in Melbourne.
In een interview met ABC ME vertelde de zangeres onlangs dat haar grote inspiratiebron het werd is van Beyoncé en Mary J. Blige. Ze hoopt ooit haar idolen ooit in het echt te zien en er een duet mee op te nemen.
Isabella Clarke zal op het Junior Eurovisiesongfestival het nummer Speak Up! zingen, het nummer is volledig in het Engels.

Australië zal in Georgië voor de derde keer deelnemen aan het Junior Eurovisiesongfestival. Zowel in 2015 als in 2016 strandde het land in de top tien. Vorig jaar stuurde Australië Alexa Curtis naar Malta. Haar inzending We are behaalde er een vijfde plaats.