Nu bij Eurosongland

Vier vrouwen presenteren Eurovisiesongfestival 2018.

De Portugese omroep RTP heeft vandaag de presentatoren van het Eurovisiesongfestival 2018 bekend gemaakt. Catarina Furtado, Daniela Ruah, Filomena Cautela en Sílvia Alberto zullen de drie show's aan elkaar praten. Catarina, Filomena en Sílvia Alberto zijn presentatrices bij de omroep RTP en Daniela Ruah is voornamelijk bekend als actrice.
Vorig jaar werd het festival gepresenteerd door drie mannen en dit jaar is de show in handen van vier vrouwen. 
Daniela Ruah is 34 jaar en is afkomstig van Boston, Amerika. Hoewel ze Amerikaanse is heeft ze banden met Portugal. Daniela is vooral bekend als actrice in Amerikaanse series zoals Hawaii Five-O en NCIS: Los Angeles.
Catarina Furtado is 45 jaar en is afkomstig uit de Portugese hoofdstad Lissabon en is een bekend gezicht in het land. Zo presenteerde ze in 2003, 2004, 2015 en 2017 de Portugese voorronde voor het Eurovisiesongfestival en is ze al jaren het gezicht van de Portugese versie van The Voice.
Ook Sílvia Alberto heeft een band met het Eurovisiesongfestival. Zij presenteert sinds 2008 samen of alleen de Portugese voorronde  Festival da Canção en gaf ze commentaar op het Eurovisiesongfestival 2011, 2013 en 2014 voor Portugal. Verder presenteert Sílvia ook show's als Star academy en Dancing with Stars.
De laatste presentatrice is Filomena Cautella, 33 jaar. Ook zij is afkomstig uit de Portugese hoofdstad Lissabon. In 2005 maakte ze haar comeback als presentatrice bij MTV maar momenteel is zij voornamelijk aan het werk als komiek.
Het Eurovisiesongfestival 2018 zal plaatsvinden op 08,10 en 12 mei vanuit Lissabon, Portugal.

Geen opmerkingen