Nu bij Eurosongland

Denemarken kiest kandidaat via Melodi Grand Prix.

De Deense omroep DR is heel tevreden over hun deelname aan het Eurovisiesongfestival in Lissabon. Dat stond vandaag te lezen op de officiële website van de omroep. Tussen het goede nieuws uit Lissabon door stond er ook te lezen dat de omroep een kandidaat zal sturen naar het komende Eurovisiesongfestival in Israël. 
Jan Lagermand Lundme, directeur entertainment bij de omroep heeft het voornamelijk over het totale pakket van Rasmussen dat Denemarken naar een plaatsje bij de top tien heeft geloodst. Hij wil graag het succes overdoen in Israël en vertelt erbij dat het voornamelijk naar het totale pakket zal gekeken worden als de finalisten van de Deense voorronde gekozen worden. Een goed nummer, een goede act en een goed verhaal dat zullen de speerpunten moeten worden voor deelname aan de Deense voorronde. Wanneer Melodi Grand Prix zal plaatsvinden is nog niet bekend.
De Denen stuurden Ramussen naar het Eurovisiesongfestival in Lissabon. Hij overleefde de halve finale en werd in de finale negende met zijn nummer Higher Ground.

Geen opmerkingen