Nu bij Eurosongland

Live in Lissabon: Armenië.

Voor het tweede jaar op rij besloot de Armeense omroep ARMTV om een nationale voorronde te organiseren. Dit jaar werd tijdens de voorronde ook het nummer voor Lissabon gekozen. De keuze viel op Sevak Khanagyan met het nummer Qami.
Repetitie
De attributen die verschillende landen meebrengen op het podium zijn ook dit jaar weer spectaculair. Zo zijn de stenen van Sevak ook één van de leukere attributen van de eerste halve finale. Helaas hebben ze er in ons opzicht geen doel. Sevak weet hoe hij het nummer Qami moet brengen en staat met veel vertrouwen op het podium. Er zijn kleine wijzigingen aangebracht in het licht en het camerawerk maar al bij al zien we een mooi afgewerkt product.

Madame Soleil
De eerste halve finale is een zeer harde halve finale. Armenië zal zeker kunnen rekenen op steun uit landen met een grote Armeense bevolking en van de vakjury voor zijn goede stem. Punten uit Azerbeidzjan zullen er naar goede gewoonte niet bijzijn. Toch denken we dat dit een moeilijke opdracht zal worden om door te stoten naar de finale. Ondanks de steun zal het nummer ook andere mensen niet aanspreken. Mensen die huppeldepupnummers gewoon zijn van Armenië komt met deze act zeer bedrogen uit. 

(bron: Eigen berichtgeving / EBU / Foto: Andres Putting)

Geen opmerkingen