Nu bij Eurosongland

Live in Lissabon: België.

België doet het de laatste jaren niet slecht op het Eurovisiesongfestival. Zo werden de Belgen de laatste drie jaar twee keer vierde en één keer tiende. Sennek, die intern geselecteerd werd door de Vlaamse omroep VRT staat bij de bookmakers momenteel opnieuw bij de top tien.
Repetitie
De eerste run van haar repetities is zopas afgelopen. Ze droeg haar kledij van afgelopen zondag maar er waren ook wat aanpassingen aan de act. Zo is het begin vooral aangepast en is het beter. Tijdens de eerste run waren er een beetje problemen met het camerawerk maar daar is nog tijd voor om die problemen weg te werken. Sennek zit volledig in haar nummer en brengt het fantastisch over. Ook de zang zit supergoed.
Madame Soleil
België komt voor het vierde jaar op rij met een kwaliteitsnummer naar het Eurovisiesongfestival en deze verdient een plaatsje in de finale. Het is een zware eerste halve finale met enkele topfavorieten waardoor Sennek hard zal moeten vechten voor haar plaats. Maar met wat wij vandaag gezien hebben moet het lukken om door te stoten naar de finale.

(bron: Eigen berichtgeving / EBU / Foto: Andres Putting)

Geen opmerkingen