Nu bij Eurosongland

Live in Lissabon: Roemenië.

Eén van de landen dat steeds de finale weet te bereiken is Roemenië. Volgens de bookmakers zal het dit jaar wel een moeilijke klus worden voor The Humans want zij hebben er niet veel vertrouwen in. The Humans werden geselecteerd door het Roemeense publiek tijdens het programma Selecția Națională.
Repetitie
De namiddagrepetities werden geopend door de groep The Humans uit Roemenië. Uit de eerste repetitieronde konden we voornamelijk de paspoppen van het nummer herinneren. Deze keer zijn ze er ook weer bij en zijn ze allemaal in het zwart gekleed. Voor ons zijn die paspoppen totaal geen meerwaarde aan de inzending. De zang van Cristina Caramarcu is zeker goed en ze weet ons haar boodschap over haar nummer over te brengen.
Madame Soleil
Roemenië behoort bij het selecte groepje landen dat steeds de finale weet te bereiken, welk nummer ze ook sturen. Deze lijn zal het land verderzetten op het festival in Lissabon. Oké, het nummer is niet van zo'n goed niveau en de startpositie is ook niet goed maar toch zie ik hiervoor wel nog mensen stemmen. Nipt de finale voorspellen we.

(bron: Eigen berichtgeving / EBU / Foto: Andres Putting)

Geen opmerkingen