Eurovisiesongfestival 2020

Junior Eurovisiesongfestival 2019

Nederland op het Songfestival

Post Page Advertisement [Top]

FrankrijkJunior 2018

Frankrijk stuurt Angelina met "Jamais sans toi" naar Minsk.

Frankrijk is één van de landen die zich aan een comeback waagt op het Junior Eurovisiesongfestival in de Wit-Russische hoofdstad Minsk. Vandaag maakte de omroep France 2 bekend wie het land zal vertegenwoordigen. De Franse omroep France 2 besloot om de selectie volledig intern te houden.
Angelina Nava werd door het selectiecomité gekozen om het land te mogen vertegenwoordigen op 25 november in Minsk. De jonge zangeres is geen onbekende in het land want ze won vorig seizoen The Voice Kids op de concurrerende zender TF1. Komende maandag zal haar inzending voor de eerste keer te beluisteren zijn. Het nummer draagt de titel Jamais sans toi en is geschreven door Fico, Comblat, Stawski en Age Ali. Op de Facebookpagina van 50'inside is er al een fragment te beluisteren.

Frankrijk nam voor het eerst deel aan het Junior Eurovisiesongfestival in 2004 en trok zich daarna terug van het festival. Veertien jaar later maakt het land zijn comeback op het festival. Wil je meer weten over het komende Junior Eurovisiesongfestival? Ga dan zeker eens kijken op onze dossierpagina.

Geen opmerkingen:

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib