Eurovisiesongfestival 2020

Junior Eurovisiesongfestival 2019

Nederland op het Songfestival

Post Page Advertisement [Top]

ArmeniëEsc 2019

Armenië stuurt Srbuk naar Tel Aviv.

De allereerste kandidaat voor het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv is bekend. Het was de Armeense omroep ARMTV die de eer kreeg.
Tijdens de latenight talkshow Lav Yereko mochten presentatoren ARAM MP3 (ESC 2014) en Garik Papoyan bekend maken dat Srbuk naar het Eurovisiesongfestival mag voor het land.
Srbuk is de artiestennaam van Srbuhi Sargsyan. In 2011 raakte de zangeres bekend in het land door haar deelname aan X-Factor Armenia. Dit voorjaar raakte ze ook bekend in het buitenland door haar deelname aan de Oekraïense versie van The Voice. Als lid van 'Team Potap' kon Srbuk een vierde plaats bereiken. Later in het jaar mocht ze een contract tekenen bij een Armeense platenmaatschappij. Enkele dagen geleden werd een nieuwe single Half a Goddess uitgebracht.
Er is nog niet bekend met welk nummer Srbuk naar het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv zal trekken. Hiervoor heeft de nationale omroep een open inschrijfperiode geopend. Tot en met 10 januari mag iedereen een nummer inzenden naar de omroep. Het nummer moet voldoen aan de regels van de EBU en moet in het Engels of het Armeens gezongen worden. Wanneer we de inzending voor Tel Aviv kennen is nog niet bekend.

Geen opmerkingen:

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib