Eurovisiesongfestival 2021

Eurovisiesongfestival 2020

Junior Eurovisiesongfestival 2020

Nederland op het Songfestival

Post Page Advertisement [Top]

AlbaniëArmeniëAustraliëJunior 2018

Junior LIVE: Repetities Australië, Armenië en Albanië.

Tien kandidaten mogen vandaag voor de tweede keer het podium van het Junior Eurovisiesongfestival in de Minsk Arena in Minsk betreden. Wij volgen alle repetities op de voet. De laatste drie kandidaten die aan de beurt komen zijn: Jael Wena (Australië), L.E.V.O.N. (Armenië) en Efi Gjika (Albanië).
  • 12:30 Australië
Jael is terug op het podium voor de tweede repetitie met haar nummer Champion. We zagen een betere Jael dan afgelopen dinsdag, nog wat meer zelfvertrouwen en een glimlach op haar gezicht.
Australië komt opnieuw met een sterke inzending en act.
Wil je meer te weten komen over Jael Wena? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.
  • 13:00 Armenië
Ook Armenië is een van de grote landen op het Junior Eurovisiesongfestival. Dit jaar stuurt het land L.E.V.O.N. naar Minsk en het is opnieuw een goede inzending. De jonge zanger staat heel energiek op het podium. Zijn dansmoves met trompet komen goed over op het scherm. We zijn benieuwd of Armenië opnieuw een top vijf plaats kan behalen zondag.
Wil je meer te weten komen over L.E.V.O.N? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.
  • 13:30 Albanië
De laatste die vandaag het podium op mag is Efi Gjika uit Albanië. De Albanese delegatie geeft serieuze veranderingen aangebracht bij hun inzending. Vooral de camerastandpunten en enkele dansmoves van de zangers zijn veranderd. Roze is nog steeds het hoofdkleur van het decor maar wordt nu geflankeerd door blauw en paars.
Wil je meer te weten komen over Efi Gjika? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.

Geen opmerkingen:

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib