Eurovisiesongfestival 2021

Eurovisiesongfestival 2020

Junior Eurovisiesongfestival 2020

Nederland op het Songfestival

Post Page Advertisement [Top]

AzerbeidzjanFrankrijkJunior 2018Wit-Rusland

Junior LIVE: Repetities Frankrijk, Wit-Rusland en Azerbeidzjan.

Tien kandidaten mogen vandaag voor de tweede keer het podium van het Junior Eurovisiesongfestival in de Minsk Arena in Minsk betreden. Wij volgen alle repetities op de voet. De volgende drie kandidaten die aan de beurt komen zijn: Angelina (Frankrijk), Daniel Yastremsky (Wit-Rusland) en Fidan Hüseynova (Azerbeidzjan).
  • 11:00 Frankrijk
Energie is het codewoord bij de Franse inzending met Angelina. Iedereen krijgt een grote glimlach bij dit nummer. Angelina brengt een leuke dans en kan daarbij haar nummer nog goed zingen ook. Alles is heel goed geoefend en het is een echte goede comeback van Frankrijk.
Wil je meer te weten komen over Angelina? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.
  • 11:30 Wit-Rusland
Bij de Wit-Russische act is er weinig veranderd t.g.o. afgelopen dinsdag. Er is wel gewerkt aan de camerastandpunten. En dat is nodig om de volledige act deftig in beeld te brengen. Wit-Rusland is het gastland en wil alles uit de kast halen om een goede indruk te maken. Daarom zijn er redelijk wat attributen mee op het podium maar overdaad kan wel eens schaden. We zijn benieuwd wat dit zondag zal geven.
Wil je meer te weten komen over Daniel Yastremsky? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.
  • 12:00 Azerbeidzjan
Bij de tweede repetitie is meestal weinig verandering t.g.o. de eerste repetitie. Bij de Azerbeidzjaanse Fidan was er wel een grote verandering. Ze is namelijk van kledij veranderd. Ze draagt nu een simpele jurk met wat decoratie en een zilveren legging. Het is een goede verandering.
Ook de act is licht veranderd om de camera meer te pakken te krijgen. De Azerbeidzjanen willen op dit Junior Eurovisiesongfestival een goed resultaat behalen.
Wil je meer te weten komen over Fidan Hüseynova? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.

Geen opmerkingen:

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib