Eurovisiesongfestival 2021

Eurovisiesongfestival 2020

Junior Eurovisiesongfestival 2020

Nederland op het Songfestival

Post Page Advertisement [Top]

Junior 2018

Junior Vandaag [Avondeditie 20/11]

Komende week staat Eurosongland volledig in het teken van het Eurovisiesongfestival. Elke ochtend kan je bij ons een overzicht krijgen van de gebeurtenissen in Minsk en in de loop van avond blikken we terug op de afgelopen dag. Vandaag stonden er de eerste tien repetities op het programma. 
LEVON uit Armenië was de eerste artiest die op het podium van het Junior Eurovisiesongfestival mocht stappen. Hij deed dit voortreffelijk en zette een goede repetitie neer. De goede repetities bleven vandaag maar komen want ook de andere landen brachten er goed vanaf. Een volledig verslag kan je hieronder lezen:
Repetities Armenië, Australië, Azerbeidzjan en Israël
Repetities Frankrijk, Macedonië en Georgië
Repetities Ierland, Albanië en Wit-Rusland
Ander nieuws
  • Gisteren trad Polina Bogusevich op tijdens de openingsceremonie van het Junior Eurovisiesongfestival. Vandaag is er bekend gemaakt dat de vorige winnares van het festival ook zal optreden tijdens de finale komende zondag. Polina zal er haar winnende nummer Wings zingen.
  • De Nederlandse kandidaten Max & Anna mogen morgen voor de eerste keer repeteren. Sinds vandaag worden al hun voorbereidingen voor de grote finale getoond in een speciaal programma op NPO3. De aflevering van vandaag kan je hier herbekijken. Morgen is de uitzending gepland om 17:10.
  • Niet alle kandidaten moesten vandaag repeteren. De kandidaat van Wales bracht haar dag door op een tractor...
  • Vandaag is het vier jaar geleden dat Malta voor de eerste keer het Junior Eurovisiesongfestival mocht organiseren. Enkele dagen geleden blikken we al eens terug op deze editie in Throwback Junior.
Morgen
De andere tien kandidaten van het Junior Eurovisiesongfestival zullen morgen voor de eerste keer repeteren. Om 08:00 mag het Italiaanse duo Melissa & Marco aantreden. Max & Anne, het duo dat Nederland vertegenwoordigt mag rond half 2 beginnen aan hun repetitie.

Geen opmerkingen:

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib