Eurovisiesongfestival 2021

Eurovisiesongfestival 2020

Junior Eurovisiesongfestival 2020

Nederland op het Songfestival

Post Page Advertisement [Top]

Junior 2018

Junior Vandaag [Avondeditie 21/11]

Deze week staat Eurosongland volledig in het teken van het Eurovisiesongfestival. Elke ochtend kan je bij ons een overzicht krijgen van de gebeurtenissen in Minsk en in de loop van avond blikken we terug op de afgelopen dag. Vandaag stonden er de laatste tien repetities op het programma. 
De tweede repetitiedag werd geopend door het Italiaanse duo Melissa & Marco. Zij begonnen de dag met een sprookjesgevoel. Ook Kazachstan ging verder op hetzelfde elan. Het was voornamelijk uitkijken naar de repetitie van Nederland. Zij mochten aan de bak net na de middag.
Een volledig verslag kan je hieronder lezen:
Repetities Italië, Kazachstan, Malta en Polen
Repetities Portugal, Rusland en Servië
Repetities Nederland, Oekraïne en Wales
Ander nieuws
  • BTRC zal morgen een online persconferentie organiseren tussen 10u en 11u. Gasten van de persconferentie zijn Jon Ola Sand en Ivan Eismont, de baas van de nationale omroep. Voor een uur lang mag iedereen vragen stellen aan het duo over de voorbereidingen van het Junior Eurovisiesongfestival. Je kan zelf je vraag stellen via de website van BTRC.
  • In Ierland is er bekend gemaakt wie het commentaar mag verzorgen tijdens de finale van het Junior Eurovisiesongfestival. Mícheál Ó Ciarradh en Sinéad Ní Uallacháin krijgen de eer om het dit jaar te doen. Beiden werken bij de kinderafdelingen van TG4.
  • Negen jaar geleden was de Oekraïense hoofdstad Kiev in de ban van de finale van het Junior Eurovisiesongfestival. De afgelopen weken blikken wij terug op alle edities, ook op deze van 2009.
Morgen
De andere tien kandidaten van het Junior Eurovisiesongfestival zullen morgen voor de tweede keer repeteren. Om 08:00 mag Noam Doam uit Israël aantreden.

Geen opmerkingen:

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib