Eurovisiesongfestival 2021

Eurovisiesongfestival 2020

Junior Eurovisiesongfestival 2020

Nederland op het Songfestival

Post Page Advertisement [Top]

GeorgiëJunior 2018The Road to Minsk

The Road to Minsk [10]: Georgië.

Twintig kandidaten zullen op zondag 25 november 2018 het beste van zichzelf geven op het Junior Eurovisiesongfestival in Minsk, Wit-Rusland. Eén van die kandidaten is de Georgische Tamar Edilashvili. Wij stellen ze alvast voor.
De Georgische omroep GPB organiseerde voor het Junior Eurovisiesongfestival een heuse nationale voorronde. Ranina werd gewonnen door Tamar Edilashvili. Later werd haar inzending Your Voice uitgebracht.
De dertienjarige Tamar Edilashvili is geboren in de Georgische hoofdstad Tbilisi in 2005. Ze volgt op dit moment een muziekopleiding aan de NK School in Georgië. Tamar is geen onbekende in Georgië want ze nam vorig jaar deel aan de lokale versie van X-Facor. Ze bereikte er toen de halve finale.

Georgië is het succesvolste land op het Junior Eurovisiesongfestival. Het won driemaal het festival. Georgië debuteerde op het festival in 2007 en een jaar later kon het voor de eerste keer de overwinning binnenhalen. Ook in 2011 en 2016 kon Georgië de eerste plaats bereiken. Vorig jaar was Georgië het gastland van het Junior Eurovisiesongfestival.
Morgen stellen we de kandidaat van Servië voor in een nieuwe 'The Road to Minsk'. Wil je niets missen van het nieuws rond het Junior Eurovisiesongfestival? Volg ons dan via Facebook én Twitter.

Geen opmerkingen:

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib