Eurovisiesongfestival 2021

Eurovisiesongfestival 2020

Junior Eurovisiesongfestival 2020

Nederland op het Songfestival

Post Page Advertisement [Top]

IerlandJunior 2018The Road to Minsk

The Road to Minsk [19]: Ierland.

Twintig kandidaten zullen op zondag 25 november 2018 het beste van zichzelf geven op het Junior Eurovisiesongfestival in Minsk, Wit-Rusland. Eén van die kandidaten is Taylor Hynes. Hij vertegenwoordigt Ierland. Wij stellen hem alvast voor.
Voor het derde jaar op rij is de laatste kandidaat die we kennen voor het Junior Eurovisiesongfestival afkomstig uit Ierland. TG4, de Ierse omroep die verantwoordelijk is voor de Ierse kandidaat koos zijn kandidaat via de nationale voorronde Junior Eurovision Eire. Afgelopen zondag kon Taylor Hynes de wedstrijd winnen met het nummer IOU
De veertien jarige Taylor Hynes is geboren op 22 april in de Ierse hoofdstad Dublin. Taylor is hiermee de oudste kandidaat van het komende festival.
Hij is geen onbekende in Ierland. Zo nam ze in 2016 deel aan de nationale voorronde voor het Junior Eurovisiesongfestival maar kon toen de wedstrijd niet winnen. Ook in 2017 deed hij een poging voor deelname maar kon toen niet de televisie-uitzending halen.

Ierland debuteerde op het Junior Eurovisiesongfestival in 2015 toen het festival gehouden werd in de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Een jaar later behaalde het land zijn beste resultaat ooit op het festival met Zena Donnelly. Zij kon tiende worden met het nummer Bríce ar Bhríce.
Morgen stellen we de kandidaat van Wit-Rusland voor in een nieuwe 'The Road to Minsk'. Wil je niets missen van het nieuws rond het Junior Eurovisiesongfestival? Volg ons dan via Facebook én Twitter.

Geen opmerkingen:

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib