Eurovisiesongfestival 2021

Eurovisiesongfestival 2020

Junior Eurovisiesongfestival 2020

Nederland op het Songfestival

Post Page Advertisement [Top]

Junior 2019KazachstanZ

Yerzhan Maksim voor Kazachstan naar Gliwice-Silesia.

Deze namiddag maken we kennis met de vierde kandidaat voor het Junior Eurovisiesongfestival in Gliwice-Silesia. Kazachstan stuurt namelijk de 12-jarige Yerzhan Maksim naar het festival.
Yerzhan Maksim is afkomstig uit Oral, een stad in Kazachstan en is twaalf jaar oud. Hij begon met muzieklessen in 2012 en nam voor het eerst deel aan een wedstrijd in 2016. Zijn allereerste wedstrijd won hij direct. In 2017 heeft de zanger ook deel genomen aan het San Remo Junior Festival en is hierdoor ook bekend in het buitenland. Vorig jaar probeerde de jonge zanger al eens om Kazachstan te vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival maar slaagde er toen niet in om met het nummer Elimdi súıemin te winnen. Hij eindigde op een derde plaats.
Dit jaar nam Yerzhan ook deel aan de Russische versie van The Voice Kids. Met 27,9% van de stemmen verloor hij de finale. Na de finale bleek er geknoeid te zijn met stemmen en werden alle finalisten uitgeroepen tot winnaars.
Een inzending voor het Junior Eurovisiesongfestival werd deze namiddag niet bekend gemaakt, naar verwachting zal deze in september volgen.

Geen opmerkingen:

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib