Eurovisiesongfestival 2021

Eurovisiesongfestival 2020

Junior Eurovisiesongfestival 2020

Nederland op het Songfestival

Post Page Advertisement [Top]

Junior 2019Z

Ida, Roksana en Aleksander presenteren het Junior Eurovisiesongfestival 2019.

De drie presentatoren van het Junior Eurovisiesongfestival 2019 zijn bekend. Roksana Wegiel, Ida Nowakowska en Aleksander Sikora krijgen de eer om het festival in de goede banen te leiden.
Roksana Wegiel is de meest bekende naam voor de fans van het Junior Eurovisiesongfestival. De veertien jarige zangeres won vorig jaar het Junior Eurovisiesongfestival met haar nummer Anyone I Want To Be. Zij is dus de verantwoordelijke voor het feit dat het festival dit jaar zal plaatsvinden in Polen.
Ida Nowakowski, geboren op 7 december 1990 is een bekende Pools-Amerikaanse danseres, actrice en tv-persoonlijkheid. Ze presenteert het populaire ochtendprogramma Pytanie na śniadanie en zal dit najaar te zien zijn tijdens The Voice Kids.
Naast de twee dames mag ook journalist en presentator Aleksander Sikora het Junior Eurovisiesongfestival presenteren. Aleksander Sikora werkt voor de Poolse omroep TVP en presenteert samen met Ida Nowakowki het ochtendprogramma Pytanie na śniadanie. In 2017 en 2018 mocht de presentator afzakken naar het Eurovisiesongfestival. Hij bracht verslag uit van het festival.
Wie de drie presentatoren aan het werk wil zien moet op 24 november afstemmen voor het 17e Junior Eurovisiesongfestival.

Geen opmerkingen:

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib