Eurovisiesongfestival 2021

Eurovisiesongfestival 2020

Junior Eurovisiesongfestival 2020

Nederland op het Songfestival

Post Page Advertisement [Top]

Esc 2020Esc 2021Sunday UpdateZ

Sunday Update| 22 maart 2020.

De afgelopen week was het vooral Coronacrisis wat de klok sloeg in Europa maar er was ook nieuws rond het Eurovisiesongfestival. Elke zondag bundelen wij dat nieuws in onze Sunday Update.

Geen Eurovisiesongfestival in 2020

Woensdag 18 maart viel het doek voor het Eurovisiesongfestival 2020. Door de coronacrisis, de maatregelen die de verschillende landen namen én de veiligheid/gezondheid van de delegaties en fans kon de organisatoren het festival niet meer deftig organiseren. De EBU kwam woensdag met het nieuws dat het festival volledig wordt afgeblazen (lees meer). Voor fans maar ook voor de 41 deelnemende kandidaten was dit slecht nieuws (lees meer). Of het Eurovisiesongfestival 2021 zal doorgaan in Nederland is nog niet bekend.

Eerste kandidaten Eurovisiesongfestival 2021 bekend.

Met het nieuws dat er geen Eurovisiesongfestival in mei komt hebben enkele omroepen besloten om hun kandidaat van 2020 te selecteren voor het festival in 2021. De Azerbeidzjaanse, Belgische,  Bulgaarse, Griekse, Nederlandse, Oekraïense en Spaanse kandidaat blijft hetzelfde (lees meer). Alle kandidaten zullen wel met een andere inzending op de proppen moeten komen want de inzendingen van 2020 zijn niet toegelaten in 2021 (lees meer).

Eurosongland gaat vroeger in zomermodus

Vorige week kondigden wij nog aan dat wij starten met onze voorbereidingen voor het Eurovisiesongfestival 2020. Deze zijn door het afgelasten van het festival uiteraard gestopt. Hierdoor gaan wij ietsje vroeger in zomermodus. De bezoekers mogen nog steeds het laatste nieuws rond het Eurovisiesongfestival, junior Eurovisiesongfestival en Eurovision Young Musicians verwachten. Op zondag loopt onze reeks Sunday Update verder en de resterende De Pareltjes van dit seizoen worden binnenkort terug opgestart.
Je kan ons volgen via de website, Facebook, Twitter en Instagrampagina.

Geen opmerkingen:

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib