Eurovisiesongfestival 2020

Eurovisiesongfestival 2021

Junior Eurovisiesongfestival 2020

Nederland op het Songfestival

Post Page Advertisement [Top]

Esc 2020Esc 2021Sunday UpdateZ

Sunday Update| 29 maart 2020.

De afgelopen week was het vooral Coronacrisis wat de klok sloeg in Europa maar er was ook nieuws rond het Eurovisiesongfestival. Elke zondag bundelen wij dat nieuws in onze Sunday Update.

Nieuwe namen voor 2021

Deze week maakten de omroepen van Israël, Oostenrijk en Zwitserland hun inzending voor het Eurovisiesongfestival 2021 bekend. Alle omroepen sturen hun kandidaat van 2020 naar het festival van 2021. Voor Israël blijft de keuze op Eden Alene (lees meer), Oostenrijk stuurt opnieuw Vincent Bueno (lees meer) en Gjon’s Tears blijft de kandidaat in Zwitserland (lees meer).

Ook nieuws uit Finland en Noorwegen

Er was de afgelopen week ook nieuws te rapen bij de omroepen uit Finland en Noorwegen. Zij maakten bekend dat de nationale voorronde zal blijven bestaan in 2021. Aksel Kankaanranta, de zanger die Finland zou vertegenwoordigen in 2020 mag opnieuw deelnemen aan UMK 2021 indien hij dit wenst (lees meer). De Noorse omroep had dan weer Ulrikke Brandstorp een plek aangeboden in de finale van Melodi Grand Prix 2021 maar zij weigerde voor de eer (lees meer).

Home Concerts

De officiële YouTubepagina van het Eurovisiesongfestival start komende vrijdag met iets nieuws. Via Eurovision Home Concert zal elke week een artiest zijn of haar inzending voor het Eurovisiesongfestival zingen plus een cover gekozen door het publiek. Komende vrijdag bijt Ryan O’Shaughnessy (ESC 2018) de spits af. Ook Tamara (ESC 2019) staat al op de planning.

Volg ons via Sociale media

Je kan ons volgen via de website, Facebook, Twitter en Instagrampagina.

Geen opmerkingen:

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib