Eurovisiesongfestival 2021

Eurovisiesongfestival 2020

Junior Eurovisiesongfestival 2020

Nederland op het Songfestival

Post Page Advertisement [Top]

CyprusEsc 2020

Vandaag| Bekendmaking Cypriotische inzending.

Cyprus stuurt dit jaar Sandro naar het Eurovisiesongfestival met het nummer Running. Vandaag volgt de officiële bekendmaking van het nummer.
Het nummer is geschreven door het team van Alfie Alvuri (zanger nam vorig jaar deel aan Australia decides). Het team dat zal instaan over de act en look van Sandro's optreden is dat van Marvin Dietmann. Hij was assistent producer bij het Eurovisiesongfestival in Kiev en Tel Aviv. En hij werkte al de acts uit van de Oostenrijkse inzendingen van Conchita Würst (2014), Zoë (2016) en Cesar Sampson (2018).
Wanneer is de bekendmaking?
Als we de Instagrampagina van de zanger mogen geloven zal het nummer gepresenteerd worden in het programma Happy Hour op de Cypriotische openbare omroep. De show start om 15u30.

Cyprus op het Eurovisiesongfestival

Cyprus debuteerde op het Eurovisiesongfestival in 1981. Hun beste resultaat op het festival was in 2018 toen Eleni Foureira tweede werd met Fuego. Vorig jaar werd Cyprus vertegenwoordigd door Tamta en haar inzending Replay. Volgens velen was het een remake van het succesvolle Fuego. Replay van Tamta werd dertiende in de finale.

Geen opmerkingen:

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib