Eurovisiesongfestival 2021

Eurovisiesongfestival 2020

Junior Eurovisiesongfestival 2020

Nederland op het Songfestival

Post Page Advertisement [Top]

Esc 2020Malta

12 punten voor Destiny uit Malta.

Land| Malta
Kandidaat| Destiny
Lied| All Of My Love
Tekst & Muziek| Bernarda Brunovic, Borislav Milanov, Sebastian Arman, Dag Lundberg, Joacim Persson en Cesár Sampson
Onze reeks The Road to..., waarin we alle kandidaten voor het Eurovisiesongfestival voorstellen komt er door de afgelasting van het festival dit jaar niet. Om toch de kandidaten wat te eren is er vanaf zondag 5 april de reeks 12 punten voor... We gaan dit in alfabetische volgorde doen en we zijn aanbeland bij Malta.
De Maltese voorronde voor het Eurovisiesongfestival bestond dit jaar uit twee delen. In het eerste deel werd er een kandidaat voor het festival gekozen via de talentenwedstrijd X-Factor. Op zaterdag 8 februari kwam Destiny Chukunyere als winnares uit de bus. Het tweede deel van de selectie was een interne zoektocht achter een passend nummer. All Of My Love werd op maandag 9 maart voorgesteld.
Destiny Chukunyere is een Maltese zangeres afkomstig uit Birkirkara. Ze werd bekend in het land én in Europa door haar deelname aan het junior Eurovisiesongfestival 2015. Met haar inzending Not My Soul werd ze de tweede Maltese die het festival kon winnen. In 2017 nam ze deel aan Britain's Got Talent waar ze zesde werd. Begin 2020 kon ze de Maltese versie van X-Factor winnen waardoor ze het eiland mag vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Rotterdam. Door de coronacrisis werd deze editie afgelast. De Maltese openbare omroep heeft nog niet in zijn kaarten laten kijken over de plannen van volgend jaar.
Elke dag stellen wij een kandidaat voor die zou deel hebben genomen aan het Eurovisiesongfestival 2020: 
Vandaag: Malta · Morgen: Moldavië
Herlees: Albanië · Armenië · Australië · Azerbeidzjan · België · Bulgarije · Cyprus · Denemarken  · Estland · Finland · Frankrijk · Georgië · Griekenland · Ierland · IJsland · Israël · Italië · Kroatië · Letland · Litouwen · Malta

Geen opmerkingen:

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib