Eurovisiesongfestival 2021

Eurovisiesongfestival 2020

Junior Eurovisiesongfestival 2020

Nederland op het Songfestival

Post Page Advertisement [Top]

Esc 2020Griekenland

12 punten voor Stefania uit Griekenland.

Land| Griekenland
Kandidaat| Stefania
Lied| Supergirl
Tekst & Muziek| Dimitris Kontopoulos, ARCADE group en Sharon Vaughn
Onze reeks The Road to..., waarin we alle kandidaten voor het Eurovisiesongfestival voorstellen komt er door de afgelasting van het festival dit jaar niet. Om toch de kandidaten wat te eren is er vanaf zondag 5 april de reeks 12 punten voor... We gaan dit in alfabetische volgorde doen en we zijn aanbeland bij Griekenland.
De Griekse openbare omroep ERT besloot om de kandidaat voor het 65e Eurovisiesongfestival volledig intern te kiezen. ERT kwam uit bij de Grieks-Nederlandse Stefania en stelde haar officieel voor op 3 februari maar de geruchten waren al meer dan een maand hardnekkig. Haar inzending Supergirl werd in een speciale uitzending op de televisie bekend gemaakt.
Stefania is een Grieks-Nederlandse zangeres en actrice. Ze is 17 jaar oud en is voornamelijk bekend in Nederland door haar acteerwerk in de serie Burgklas en door haar deelname aan het junior Eurovisiesongfestival in 2006 als lid van de groep Kisses. Begin dit jaar werd de zangeres verzocht om Griekenland te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Rotterdam. Door het uitbreken van de coronacrisis werd het festival afgelast. De Griekse openbare omroep maakte bekend dat Stefania in 2021 Griekenland mag vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival.
Elke dag stellen wij een kandidaat voor die zou deel hebben genomen aan het Eurovisiesongfestival 2020: 
Vandaag: Griekenland · Morgen: Ierland
Herlees: Albanië · Armenië · Australië · Azerbeidzjan · België · Bulgarije · Cyprus · Denemarken  · Estland · Finland · Frankrijk · Georgië · Griekenland

Geen opmerkingen:

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib