Eurovisiesongfestival 2021

Eurovisiesongfestival 2020

Junior Eurovisiesongfestival 2020

Nederland op het Songfestival

Post Page Advertisement [Top]

Esc 2020Rusland

12 punten voor Little Big uit Rusland.

Land| Rusland
Kandidaat| Little Big
Lied| Uno
Tekst & Muziek| Denis Tsukerman, Ilia Prusikin, Viktor Sibrinin & Little Big
Onze reeks The Road to..., waarin we alle kandidaten voor het Eurovisiesongfestival voorstellen komt er door de afgelasting van het festival dit jaar niet. Om toch de kandidaten wat te eren is er vanaf zondag 5 april de reeks 12 punten voor... We gaan dit in alfabetische volgorde doen en we zijn aanbeland bij Rusland.
De Russische televisieomroep Channel 1 selecteerde de inzending voor het Eurovisiesongfestival 2020 volledig intern. Pas op 2 maart werd duidelijk dat de groep Little Big het land zou mogen vertegenwoordigen. Ook met de bekendmaking van het nummer was het ver achter de deadline voor de inzendingen. Het nummer Uno werd pas op donderdag 12 maart voorgesteld aan het grote publiek.
Little Big is een Russische rave band die ontstaan is in 2013 in de Russische stad Sint-Petersburg. De groep bestaat uit Ilya "Ilich" Prusikin, Sergey "Gokk" Makarov, Sonya Tayurskaya en Anton "Boo" Lissov. Hun eerste album With Russia from love werd uitgebracht in 2014 en in totaal staat de teller op drie albums en negen singles. Hun lied Skibidi is hun grootste hit en werd op YouTube meer dan 23 miljoen keer bekeken in één week tijd en de teller staat momenteel op meer dan 360 miljoen keer!
Elke dag stellen wij een kandidaat voor die zou deel hebben genomen aan het Eurovisiesongfestival 2020: 
Vandaag: Rusland · Morgen: San Marino
Herlees: Albanië · Armenië · Australië · Azerbeidzjan · België · Bulgarije · Cyprus · Denemarken  · Estland · Finland · Frankrijk · Georgië · Griekenland · Ierland · IJsland · Israël · Italië · Kroatië · Letland · Litouwen · Malta · Moldavië · Nederland · Noord-Macedonië · Noorwegen · Oekraïne · Oostenrijk · Polen · Portugal · Roemenië · Rusland

Geen opmerkingen:

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib