Eurovisiesongfestival 2021

Eurovisiesongfestival 2020

Junior Eurovisiesongfestival 2020

Nederland op het Songfestival

Post Page Advertisement [Top]

Esc 2021FrankrijkZ

Frankrijk kiest voor nieuwe voorronde in 2021.

In Frankrijk heeft de televisieomroep France Télévision meer bekend bekend gemaakt over hoe zij hun kandidaat voor het Eurovisiesongfestival 2021 zullen selecteren. Vrijdag werd al bekend gemaakt dat Tom Leeb het land in Rotterdam niet zal vertegenwoordigen (lees meer).
De Franse delegatiehoofd, Alexandra Redde-Amiel hield gisteren een interview aan de nieuwswebsite 20minutes.fr waarin ze bekend maakte dat Frankrijk zal deelnemen aan het festival in 2021 én hoe de kandidaat zal gekozen worden.
Volgend jaar komt er geen derde seizoen van 'Destination Eurovision' maar een volledig nieuwe show. Het zal een eigen productie zijn en bestaan uit één avond. De vakjury en de kijkers beslissen samen wie het land zal vertegenwoordigen. 
We willen dat iedereen zich een potentiële kandidaat voelt. We hebben ook de ambitie om het Eurovisiemerk weer groot te maken (in Frankrijk). Het is een krachtig merk dat de ideeën van verzamelen, verenigen en delen symboliseert, alles wat we nodig hebben in de moeilijke tijden waarin we ons nu bevinden.
Eind deze maand maakt France Télévision de regels bekend waaraan de kandidaten moeten voldoen.

Geen opmerkingen:

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib